Nejnovější recenze ze sekce Sprchové vaničky
Vaničku jsem si vybral kvůli rozměrům do menší koupelny.
Používáme ji zatím krátkou dobu, zatím bez problému.
Doporučuji ostatním
To se teprve uvidí co vydrží
- vypadá pevně doufám, že se nepoškrábe jako akrylátová
- váží okolo 70kg
- na vaničce mělo být 9 dír pro nohy. Jedna chyběla. Navíc jsou díry pro nohy rozmístěné dost nepravidelně takže máte jednu nohu od sebe 20cm a druhou pak až třeba 40cm
- ověřená kvalita.
spokojenost
- lehká a zároveň pevná konstrukce
- nezebe :-))
- přiložený sifon je plastový zkroucený aušus.....musel jsem ho pro klid duše přesilikonovat.
krásná a masivní
- Kvalitní provedení, moderní vzhled
- přijatelná cena,kvalita
těžké,masivní,neklouže.
- na to že to je akrylát tak dobrý
- neuvěřitelně skvělá vanička ,akurát sem chtěl 90x90cm
Je to skvělý a přesný výrobek
Produkty od této značky jsem zakoupil i na rekonstrukci první koupelny a jsem spokojen, proto jsem i pro rekonstrukci druhé koupelny zvolil tuto značku.
- Křehký ale přesto pevný materiál , který dobře sedí.
Pozor. Obrázek v e-shopu neodpovídá reálu. A jak jinak vybrat na eshopu než dle fotky? Mimo rozměrů pochopitelně. Na stránkách mají vaničku s reliéfem svisle v úhlu cca 40 st. , pěkně udělaný a co by se mi hodilo. Ale došel zcela jiný vzor. Tady se ukazuje , že nemá smysl kupovat přes internet. Funkci sice splní což je podstatný , ale nerozumím tomu proč posílají jiný vzor než který je vyobrazen. Proto jen dvě hvězdy při hodnocení. Jinak ale vše v pořádku. Rychlé doručení a perfektní zabalení.
- Dobrá cena
- Zkušenosti zatím žádné , je nově namontováno , jen pracovně osazeno.
Doposud mi tato vanička nedorazila měla by být kompatibilní se sprchovým koutem MULTI BASIC SIKOMU Q 80 CRCH, který jsem si objednal dříve. Netrpělivě na ni čekáme. Dík za odopvěď.
Vše ok
- vysoká, pevná vanička, máme již druhou koupelnu s ní, pro děti výborná
- velmi dobrá montáž před obkladem, super sifon
- nejsou součástí nožičky, které musí být speciální pro tuto vysokou variantu
dobrý český výrobek
Zobrazuji 161 - 180 ze 494 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »