Nejnovější recenze ze sekce Sprchové vaničky
- Síla vaničky. Není to slabá slupka jako akrilát a vypadá, že není ani dutá. Ta asi vydrží.
Kvalitní provedení
- Odpad po celé délce, dobrá údržba
Čistota linie, elegantní design
O.K.
- keramika je super
- jedna neglazovaná strana
spokojenost
jika je kvalita
- jednoduchá instalace, kvalita a perfektně sedí
Keramická vanička je super, z jiného materiálu bych nechtěla. Snadná údržba, jednoduchá montáž a výška tak akorát.
kvalitní výrobek, všem doporučuji.
- Provedení samotné vaničky je vzhledově pěkné. Podle síly stěny se zdá, že bude mít i dostatečnou pevnost a trvanlivost.
- Vzhledem k tomu, že je vanička doporučována ke čtvrtkruhovému koutu Pluto, předpokládal bych stejné rádiusy. Není to tak, a přihnout kout pochopitelně nelze. Rádius sprchového koutu je větší. Při přitlačení koutu do rohu místnosti jde spodní rám až těsně k vnitřnímu oblouku vaničky a na krajích koutu se blíží k vnějšímu radiusu vaničky. Naštěstí to funkčně nevadí a ještě je možné spáry vytmelit silikonem. Vzhledově tato kombinace trochu vadí.
sestavu koutu, vaničky a sifonu (pozor! průměr 90) jsem si vybral hlavně pro nesrovnatelně nízkou cenu, mají mi sloužit na chalupě.
I přes uvedenou rozměrovou chybu doporučuji
Roth Dream-M 90x90cm R55
Přidáno: 3. května 2013
(naposledy upraveno 3. května 2013)
Zakoupeno v KOUPELNY-ONLINE.CZ
- Výborné
Velká spokojenost
- Veľky rozmer
Tento produkt som si vybrala pre jeho veľký rozmer, ktorý mi umožňuje dostatočný priestor pri sprchovaní.
kvalitní litá vanička za pžízniv ou cenu
Roth Dream-M 90x90cm R55
Přidáno: 2. března 2013
(naposledy upraveno 2. března 2013)
Zakoupeno v Koupelnové Vybavení
- Líbí se mi
Dobrá cena,kvalitní zboží
- Krásná
- hladký povrch
- litý mramor - úžasný materiál
Bohužel nešlo zapustit do podlahy, jak jsme chtěli (kvůli našemu stropu), musela se obezdít a obložit, ale je to moc pěkné a vyplatila se precizní práce profesionálního zedníka.
Skvelý výrobek. Doporučuji.
- Úžasný materiál - litý mramor.
- čistý, lesklý
- ?
OK
- nepřesné rozměry
?
- Výborná kvalita a estetický vzhled
Kvalitní zboží
Keramická vanička za skvělou cenu.
- Po zkušenostech, kdy byla vanička dvakrát použita, zcela nic.
- Naprosto vše.
Sprchová vanička je nabízena jako léty prověřená, spolehlivá, vysoce odolná a pevná, s dlouhou životností. Bohužel ani jeden ze zmíněných superlativů se nám v praxi neosvědčil. Po dvou použití se objevily okolo otvoru pro sifon dvě praskliny dlouhé cca 7 cm, což v případě, že budeme vaničku reklamovat, pro nás představuje - rozmontovat celý sprchový kout, narušit obklad a dlažbu a zabudovat novou vaničku a opravit obklady a dlažbu. Velice by nás zajímalo, zda-li nám i tyto montážní práce, související s reklamací vadného výrobku, výrobce uhradí.
Je to opravdu předražený špás.
Zobrazuji 461 - 480 ze 494 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »